Szigetközi Friss Víz

Mit kell tudni a Szigetközi Friss Vízről?

"Úgy gondoljuk, a harmónia egyszerűen a tiszta természeti kincsekben rejtőzik. Ezért vált küldetésünkké, hogy ellenőrizhető tényekre alapozott minőséget kínáljunk, egyenesen a Szigetköz szívéből.
Természetes ivóvíz, üvegbe palackozva."

A Szigetköz története régmúlt időkre nyúlik vissza. Több millió éve alakította és formálta az Ősi Duna és a Pannon tenger. Ezek a vad vizek lelassultak az idők folyamán és hordalékukat kis szigetekként, zátonyokként rakták le erre a vidékre. Ezek a természetes kőzet, hordalék rétegek szűrik azt a természetes ivóvizet, amit most önöknek kínálunk.

Már a Rómaiak felfedezték az itt feltörő termálvizek és folyók gyógyhatását. A későbbiek során is mindig fontos szerepe volt a víznek mind egészségügyi, mint turisztikai, mind gazdasági szempontból. A Szigetköz földrajzilag nagyon kedvező helyzetben van, mivel a Bécs, Pozsony, Győr háromszög közepén helyezkedik el. Gazdaságilag ez a terület bő 200 éve a hajózások Mekkája volt, annak ellenére, hogy a bonyolult vízhálózaton nehéz volt kialakítani az útvonalakat. A hajózás mostanra már nem jellemző a környékre, de az emberek szívesen járnak ide üdülni, és felfrissülni. Most ez a felfrissülés érhető el a palackozott vízben!

Biológiai szempontból számos halfajnak, állatnak, és növényfajoknak ad otthont ez a terület. Gazdag élővilágával kellemes környezetet biztosít az év minden szakában.

Ezeket az értékeket képviseli minden elfogyasztott palack Szigetközi Friss víz. Gondolva a környezetünkre, hogy ezek az értékek továbbra is fennmaradhassanak, újrafelhasználható, üveg palackban kínáljuk Önnek.

Ingyenes szállítás